Början och slutet.

Nytt år. 
Det har varit det ett tag nu men. Nytt år.
Det är så mycket som har hänt. Så mycket som händer. Och så mycket som kommer att hända. 

Detta är yttligare ett av mina alla "försena" blogginlägg, då jag borde gått och lagt mig för flera timmar sen. Men jag kan inte. Fast jag behöver det. 

Kanske skriver ett mer detaljerat blogginlägg någongång, men nu behövdes det endast för min ångest som tar över. 

Av någon anledning känner jag att jag inte fixar skolan längre. Min frånvaro bara ökar och ökar och ökar. Jag går under. Rasar sönder. Får F-varningar och skolk på lektioner jag faktiskt går på, eller är sjukanmäld på. Inte så jävla kul nej. 

Och det gör mig mer omotiverad över att åka in. Suck. 
Så imorgon har jag bestämt mig! Ska åka in och ta ett snack med min engelska lärare, sjuksköterskan (framförallt henne) och möjligtvis min mentor. För jag grejar inte detta. 

Ska fråga om det finns någon möjlighet för specialschema ett tag framöver tills jag blivit bättre. Det skulle underlätta en aning. Rätt så jättemycket. 
Överväger distans helt men finns ingen riktig. Så jag vet inte. Jag får se. Ska prata med skolsyster imorgon och sen får jag se. 

Min hals gör ont. Fruktansvärt ont. Tror jag börjar bli sjuk. Great. Eller inte. 
Saknar Benjamin, något otroligt. Fick något helt ångestfrusterade ögonblick för en stund sen och den enda jag ville prata med och vara med var han. 
Våga inte skriva så lät bli. Vill inte väcka andra för att jag är så patetisk. Suck. 

Hela 12 dagar tills nästa gång jag får träffa honom. 12 jävla dagar. Vill inget annat än att tiden ska gå. Så jag kan få spendera den där 1 dagen och några timmar med honom efter 12 dagars väntetid och yttligare 6 (om inte mer) dagar till sen för upprepande moment som ovan. 

Så orättvist är det. Den enda människan som får mig att må bra och vara glad får jag inte spendera tid med mer än en ynka dag och några få timmar. Dessutom massa onödig resetid. 
Kommer bli galen. 

Men det är värt det. Det kommer vara värt det. Jag bara älskar honom så det gör ont. Älskarälskarälskarälskar honom så mycket att jag inte vill leva utan honom igen. 
Vill bara att tiden ska gå, så jag kan få krypa upp i hans famn igen och bara lyssna på hans andetag. Känna hans värme och doft. 
Och den här gången våga säga att jag verkligen älskar honom, mer än när han nästan missar sitt tåg hem. 
Jag bara hoppas att tiden ska gå och att det är den 31:a snart. 


Såndär listgrej.

1. Har du hållit dina/ditt nyårslöften? Vet inte om jag hade några, och om jag hade det så har jag glömt dem för längesen.
2. Vilken månad var bäst? Måste varit Juni eller December. 
3. Varför? Gick på min första festival i Juni, Bråvalla. Träffade Lino för första gången irl och massa andra trevliga underbara människor. Såg även några band som ligger mig varmt om hjärtat så som Parkway drive, A day to remember och All time low. 
 
I December fick jag även se Bring me the horizon och Pierce the veil som också ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Åkte dit med Lino, Axel och några från min klass/skola. Träffa även massa människor som jag talat med på internet för första gången irl så som Johanna, Erik och Oliver.
 
Dessutom fira jag världens bästa nyår med nästan alla mina vänner jag tycker en aning extra mycket om (bara 2 som saknades) och med världens finaste och bästa kille någonsin. 
4. Vad var det bästa med 2013? Det måste vara det ovanstående, Bråvalla & Bmth.
Även att vi fick hem en tillfällig familjemedlem, Iva. 

5.Vad var det sämsta? Förlusten av min älskade Jenna. 
 
6. Levde året upp till dina förväntningar? Verkligen inte. Men samtidigt så blev jag rätt överraskad emellanåt och det är jag så himla glad över. 
7. Ja/nej, varför? År 2013 måste varit ett av det sämsta åren på länge. Möjligvis det sämsta någonsin. Men samtidigt är jag så tacksam för de bra ögonblicken som uppstått under årets gång med. Gjort mycket jag inte gjort innan och varit med om mycket så gjort mig både gladare och ledsnare. 
8. Vad var din största framgång? Ärligt så vet jag inte. Kanske att jag gick ut med måttligt bra betyg från nian.
9. Vad var ditt största misstag? Min höga frånvaro första terminen i gymnasiet. Även möjligtvis att jag inte tänkte en extra gång på vilka alternativ jag verkligen hade/har då jag still känner att det inte är helt rätt. 
10. Är det något du skulle ha gjort annorlunda? Möjligtvis det ovanstående, brytt mig mer om skolan och mindre om skit. 
11. Har du uppnåt något i kärlek under året? Jo, alltså. Jag tror det. 
12. Har du insett något under året? Saker blir inte som man förväntar sig. 
13. Hur summerar du årets kärlek? Underbar.
14.Träffat några nya vänner? Ja, det gjorde jag. 
15. Om ja, vilka då? Folk från bråvalla, och även som sagt på internet, även på min skola. Orkar inte rabbla upp alla namn. 
16. Har du förlorat någon vän? Nej egentligen inte. 
17. Gjort något du ångrar? Det gör jag alltid. 
18. Vilken dag/kväll/natt kommer du att minnas mest? 12 April för att den natten var så fruktansvärt hemsk och även 31 December för att den var så underbar. 
19. Det bästa köpet?  Ps2 & Wii
20. Det bästa minnet? Hm, åh, det bästa minnet. Vill verkligen minnas någon stund extra mycket just nu. Men kan inte. Kanske lyckan under spelningarna. Eller att jag fick min första nyårskyss, hihi. 
21: Det bästa med årets sommar? Bråvalla
22. Vad ska du uppnå med 2014? Bli en gladare och bättre människa som verkligen tar vara på varje ögonblick.
23. Vad ska du göra annorlunda 2014? ^ Göra allt för att lyckas med det. Och försöka ta tag i skolan, någon gång.
24. Vad ska du fortsätta med under 2014 som du gjort under 2013? Fortsätta vara stark och aldrig ge upp. Hur svårt saker och ting än varit så har jag aldrig gett upp även om det varit det enda relavanta alternativet för mig just då.  
25. Vad har du gjort dig själv mest stolt över? Att jag klarat mig hittills, att jag stått ut och verkligen försökt, oavsett vad. 
26. Vad har du gjort dig mest besviken över? Att jag inte lyckats med allt jag önskade att jag hade lyckats med. 
27. Är du nöjd över 2013? Nej, men samtidigt var det ett bra år med mycket lärdom och livserfarenheter till framtiden, så trots dess nedgångar hade det sina fördelar.