Såndär listgrej.

1. Har du hållit dina/ditt nyårslöften? Vet inte om jag hade några, och om jag hade det så har jag glömt dem för längesen.
2. Vilken månad var bäst? Måste varit Juni eller December. 
3. Varför? Gick på min första festival i Juni, Bråvalla. Träffade Lino för första gången irl och massa andra trevliga underbara människor. Såg även några band som ligger mig varmt om hjärtat så som Parkway drive, A day to remember och All time low. 
 
I December fick jag även se Bring me the horizon och Pierce the veil som också ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Åkte dit med Lino, Axel och några från min klass/skola. Träffa även massa människor som jag talat med på internet för första gången irl så som Johanna, Erik och Oliver.
 
Dessutom fira jag världens bästa nyår med nästan alla mina vänner jag tycker en aning extra mycket om (bara 2 som saknades) och med världens finaste och bästa kille någonsin. 
4. Vad var det bästa med 2013? Det måste vara det ovanstående, Bråvalla & Bmth.
Även att vi fick hem en tillfällig familjemedlem, Iva. 

5.Vad var det sämsta? Förlusten av min älskade Jenna. 
 
6. Levde året upp till dina förväntningar? Verkligen inte. Men samtidigt så blev jag rätt överraskad emellanåt och det är jag så himla glad över. 
7. Ja/nej, varför? År 2013 måste varit ett av det sämsta åren på länge. Möjligvis det sämsta någonsin. Men samtidigt är jag så tacksam för de bra ögonblicken som uppstått under årets gång med. Gjort mycket jag inte gjort innan och varit med om mycket så gjort mig både gladare och ledsnare. 
8. Vad var din största framgång? Ärligt så vet jag inte. Kanske att jag gick ut med måttligt bra betyg från nian.
9. Vad var ditt största misstag? Min höga frånvaro första terminen i gymnasiet. Även möjligtvis att jag inte tänkte en extra gång på vilka alternativ jag verkligen hade/har då jag still känner att det inte är helt rätt. 
10. Är det något du skulle ha gjort annorlunda? Möjligtvis det ovanstående, brytt mig mer om skolan och mindre om skit. 
11. Har du uppnåt något i kärlek under året? Jo, alltså. Jag tror det. 
12. Har du insett något under året? Saker blir inte som man förväntar sig. 
13. Hur summerar du årets kärlek? Underbar.
14.Träffat några nya vänner? Ja, det gjorde jag. 
15. Om ja, vilka då? Folk från bråvalla, och även som sagt på internet, även på min skola. Orkar inte rabbla upp alla namn. 
16. Har du förlorat någon vän? Nej egentligen inte. 
17. Gjort något du ångrar? Det gör jag alltid. 
18. Vilken dag/kväll/natt kommer du att minnas mest? 12 April för att den natten var så fruktansvärt hemsk och även 31 December för att den var så underbar. 
19. Det bästa köpet?  Ps2 & Wii
20. Det bästa minnet? Hm, åh, det bästa minnet. Vill verkligen minnas någon stund extra mycket just nu. Men kan inte. Kanske lyckan under spelningarna. Eller att jag fick min första nyårskyss, hihi. 
21: Det bästa med årets sommar? Bråvalla
22. Vad ska du uppnå med 2014? Bli en gladare och bättre människa som verkligen tar vara på varje ögonblick.
23. Vad ska du göra annorlunda 2014? ^ Göra allt för att lyckas med det. Och försöka ta tag i skolan, någon gång.
24. Vad ska du fortsätta med under 2014 som du gjort under 2013? Fortsätta vara stark och aldrig ge upp. Hur svårt saker och ting än varit så har jag aldrig gett upp även om det varit det enda relavanta alternativet för mig just då.  
25. Vad har du gjort dig själv mest stolt över? Att jag klarat mig hittills, att jag stått ut och verkligen försökt, oavsett vad. 
26. Vad har du gjort dig mest besviken över? Att jag inte lyckats med allt jag önskade att jag hade lyckats med. 
27. Är du nöjd över 2013? Nej, men samtidigt var det ett bra år med mycket lärdom och livserfarenheter till framtiden, så trots dess nedgångar hade det sina fördelar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback